Sosyal Medya

Yeni iPhone’larda 16 GB’lık seçenek kalkıyor, 32 GB’dan başlayacak

Tahminler yanıltmazsa önümüzdeki aylarda duyurulacak olan iPhone modelinin iPhone 6S olacağı nerede kesin gibi. Ama pek de beklenmeyen bir gelişme ile piyasaya çıkacak gibi.

iPhone 6 sahiplerinin şikayetlerini değerlendiren Apple’ın yeni çıkacak olan iPhone modellerinde 16 GB’ı tamamen keseceği ve başlangıç paketinin 32 GB’dan başlayacağı konuşuluyor. Bu söylenti Çin’in teknoloji sitelerinden biri olan Micgadget‘in haberiyle ortaya çıktı.

iphone storage3

Apple’ın telefonlarını üreten Foxconn’a da yakınlığıyla bilinen bu haber sitesi, yazdığı habere göre içerden de bu durumun doğrulandığını ve artık iPhone 6S ve muhtemelen sonraki tüm modellerde (iPhone 7 gibi) 16 GB seçeneğin tamamen kaldırıldığını belirtiyor. Bu haberin ortaya çıkmasındaki en büyük neden ise yeni cihaz hazırlıkları sürerken ortada 16 GB için bir seçeneğin olmaması tüm paketlerin 32 GB’den başlıyor olması.

Hali hazırda sistem dosyaları oldukça yer kaplayan ve bu nedenle biraz müzik ve fotoğraf/video sonrası sık sık yetersiz hafıza uyarısı alan kullanıcılar artık bu problemle karşılaşmayacak ama bir yandan da ilk modelin fiyatı da artık daha fazla olacak. Bakalım iPhone kullanıcıları buna nasıl bir tepki verecek.

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.