Sosyal Medya

Evden çalışanlar için hayat kurtarıcı olabilecek 8 araç

Evden çalışanlar için en önemli konu verimliliktir. Evden çalışma işini daha hızlı, etkili veya eğlenceli hale nasıl getirebiliriz. Cevap gayet basit, doğru araçları kullanın. Bu araçlar sayesinde en azından kafanızı kurcalayan bazı şeylerden kurtulmuş olacaksınız.

Uzaktan çalışanlar, sanal ofis çalışanları ve girişimciler için 8 araç;

Quirky Aros

Quirky Aros, bilindik klimaya baya bi yapay zeka eklenmiş halidir. Takviminizi, bütçenizi ve lokasyon bilgilerinizi kaydediyorsunuz. Daha sonra klima evde olduğunuz saatte, bütçenizi de düşünerek otomatik olarak ayarlıyor.

Wally Home

Bu araç sizlere şaka gibi gelebilir. Evinizde herhangi bir yerde sızıntı varsa uygulama size bu sızıntıyı haber veriyor. Türkiye kullanıcısı için ne kadar işe yarar bilemiyorum ama adamlar bunu bile düşündüğüne göre evden çalışan insanların yaptığı işe gayet saygı duyuyor.

NuBryte

Araç, evde otomatik aydınlatma işlevini görüyor. Türkiye’de de örneğini gördüğümüz akıllı ev sistemlerinin basit bir parçası olarak düşünebiliriz.

Kevo

Cep telefonunuzdan evininizin anahtarını açmaya yarayan bir araç olarak düşünebiliriz.

Ring

Evde değilken bile kapınızı kimin çaldığını uygulama üzerinden görebileceğiniz bir araç. Evin kapısına bir kamera yerleştirerek uygulamayı kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Canary

Akıllı ev sistemlerinin bir örneğidir diyebiliriz. Sadece küçük bir aletle evin istediğiniz parçalarını kontrol edebiliyorsunuz. Yapay zeka da barındıran uygulama, evinizin ritmini öğrenerek uygulamayı evinize göre uyarlıyor.

Nest

Evdeki alarm sistemlerini kontrol ederek evinizde güvenli olarak kalabilmenize yardımcı olur.

Roomba

En çok da işinize bu robotlar yarayacaktır. Evi çalışma alanınız olarak düşünüyorsanız çalışma alanınızı temiz tutmak ta sizin göreviniz. Roomba; paspas, hakı temizleme hatta evinizin dışını bile temizleme işlerini de yapar.

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.