Sosyal Medya

Digital Age Summit 2015’e katılmak isteyenler için 5 davetiye

Bu yıl Tom Fishburne’un da aralarında bulunduğu önemli isimleri ağırlayacak olan Digital Age Summit içerik, tasarım, mobil ve big data odağında iki güne ev sahipliği yapacak.

Medya sponsoru olduğumuz Digital Age Summit 2015’in 12-13 Mayıs’ta Raffles Istanbul’da gerçekleşeceğini belirterek öne çıkan konuşmacılarla devam edelim. konusmacilar

Moderatörlüğünü sektörün yakından tanıdğı isimlerden Serdar Kuzuloğlu’nun yapacağı etkinlikte yer alacak konuşmacılarla arasında, bu tür konferansların popüler konuşmacılarından Tom Fishburne ile gelenekselde yer alan markaları dijitale taşımasıyla göz dolduran Poke London’un Başkanı Nicolas Roope göze çarpıyor.

Merak edenler tüm konuşmacıların listesine ve etkinliğin detaylı takvimine buradan ulaşabilirler. Medya sponsoru olduğumuz Digital Age Summit’e 5 davetiyemiz mevcut. “Neden Digital Age Summit’te olmalısın?” sorusunu Twitter’dan #DASummit15 etiketiyle en dikkat çekici şekilde cevaplayan 5 kişi davetiyeyi kazanacak.

Bugün saat 17:00’a kadar katılama açık olacak yarışmada yaratıcılığınızı konuşturun, pazarlama ile dolu iki gün geçirin ;)


About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.