Sosyal Medya

Tıp öğrencilerinden dikkat çeken sosyal sorumluluk projesi: Leyla’dan Sonra

3 öğrencinin başlattığı “1 çocuk 1 dilek” projesi bir hastaneden başlayıp diğerlerine yayılmasıyla ve taşıdığı sorumlulukla dikkatimizi çekti, umarız çok şey değişir Leyladan Sonra..

Leyla’dan Sonra ekibi 3 tıp öğrencisinin kurduğu bir proje. Daha önce hastanede ziyaret ettikleri Leyla’nın vefatından sonra projeye bu ismi vermişler ve hızla işlere başlamışlar.

“Şimdilik 3 kişiden oluşan tıbbiyeli bir ekibiz. Okulumuzun onkoloji servisini ziyaretlerimiz sırasında çocukların en büyük isteklerinin bile bizimkilere kıyasla ne denli küçük olduğunu gördük ve ‘1 çocuk 1 dilek’ temalı bir proje başlatmak istedik. Amacımız asla bağış toplamak değil. Yalnızca bir çocuğa sorulduğunda ağzından ilk çıkan, son zamanlarda en çok düşlediği şeyin gerçekleşebilmesi için aracı olmak.”

Kronik hastalığı olan çocukların yüzünde tebessüm oluşturmak isteyen ekip onların  istekleri olan oyuncak, oyun hamuru, bebek, peluş ayı vb. gibi hediye isteklerini yerine getirmeye çalışıyorlar.

Instagram Photo

Sosyal medyada Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube hesaplarından takip edebileceğinizi belirtelim ayrıca Leyla’dan Sonra projesinde istenilen hediyeleri göndermek için e-posta ile iletişim kurabilirsiniz.

leylauni

Destek vermek için leyladansonra.com ‘u ziyaret edebilir, çocukların isteklerine göz atabilirsiniz. Kendi fakültesinde de bu projenin başlamasını istiyorsanız, e-posta yoluyla irtibata geçerek süreçleri öğrenebilirsiniz.

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.