OnlinePazarlama.co

SEM Akademi Eğitimleri 2 Mayıs’ta Başlıyor

fb


Alanında uzman eğitmenlerin girişimi ile yola çıkan ve dijital pazarlama sektörüne kalifiye bireyler yetiştirerek, markaların bu alandaki ihtiyaçlarına cevap vermek isteyen SEM Akademi 2 Mayıs’ta başlıyor.


Dijital pazarlama sektörünün her geçen gün daha da gelişmesi, markaların dijital pazarlama departamanlarını kurmasını ve bütçelerini ölçümlenebilen bu alana kaydırmasını sağladı. SEM Akademi, teorik eğitimlerin yanında uygulamalı eğitimleri ve kendi alanlarında uzman olan eğitmenleri ile bu durum sonrasında sektörde oluşan kalifiye birey açığını doldurmak istiyor.


Hürriyet e-business, n11.com, Yemeksepeti gibi markalar, ROIPUBLIC, iProspect gibi ajanslardan, kendi alanlarında uzman eğitmenlerin katılacağı SEM Akademi’de, eğitmenler hem kendi edindekleri tecrübeleri aktaracak hem de uzmanlığa giden yoldaki tüm ipuçlarını paylaşacaklar. Düşük sayıda kontejan ile birebir eğitim havasında gerçekleşmesi planlanan eğitimler, 5 hafta sürecek ve cumartesi-pazar günleri gerçekleşecek. Bu sayede çalışan kişilerinde haftasonları eğitime katılmasına olanak sağlanması düşünülmekte.


Google AdWords, SEO ve Web Analiz konularında uzmanlaşmak isteyen kişiler SEM Akademi sitesini ziyaret edebilir ve daha detaylı bilgi alabilirler.


About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.