Sosyal Medya

Instagram Stories’e iki yeni özellik geldi

Instagram yaptığı duyuruda, Stories için iki yeni özelliğini tanıttı. Hikayeler Arşivi ve Hikayelerde Öne Çıkanlar olarak adlandırılan yeni özellikler sayesinde artık kaybetmek istemediğimiz hikayeleri profillerimizin bir parçası haline getirebileceğiz. 24 saat içinde yok olan Stories gönderileri her ne kadar büyük bir kabul görmüş olsa da bazı hikayelerimizin kaybolması üzücü bir durum oluyordu. Bu iki yeni özellik sayesinde artık en sevdiğimiz hikayeleri gruplandırıp profilimizde paylaşmaya devam edebileceğiz.

Hikayelerde Öne Çıkanlar

Hikayelerde Öne Çıkanlar özelliği ile birlikte Instagram profil sayfanızda yeni bir sekme göreceksiniz. Profilinizde, biyografi alanının altında yeni gelen alandaki “+” işaretine tıkladığınızda daha önce paylaşmış olduğunuz hikayelerin arşivine erişeceksiniz. Sonrasında bunların arasından istediklerinizi seçip, bir kapak fotoğrafı belirledikten sonra profilinizde paylaşabileceksiniz. Öne çıkarttığınız hikayeleriniz siz silene kadar profilinizde kalmaya devam edecek ve sadece bu kısmın üstüne gelip tıklayan takipçileriniz görüntüleyecek.

Hikayeler Arşivi

Süresi dolan hikayeleriniz ise bundan sonrasında otomatik olarak arşivlenecek. Arşivlenen hikayelerinizi daha sonrasında Öne Çıkartılmış Hikayeler olarak yeniden kullanabileceksiniz. Bunun için profilinizdeki Arşiv kısmına gelmeniz yeterli olacak. Arşiv kısmınız Gönderiler ve Hikayeler olarak ikiye bölünmüş olacak ve Hikayeler kısmından istediğiniz hikayeleri öne çıkartabileceğiniz gibi dilerseniz bir gönderi olarak da profilinizde paylaşmanız mümkün olacak.

The post Instagram Stories’e iki yeni özellik geldi appeared first on Sosyal Medya.

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.