Sosyal Medya

iPhone SE teknik özellikleri ve fiyatıyla birlikte tanıtıldı!

iPhone SE’nin teknik özellikleri ve fiyatı bugün belli oldu. Apple’ın bugün yaptığı etkinlikte tanıtılan iPhone SE 4 inç ekrana sahip.0050
Tim Cook iPhone SE’yi aileye katılan yeni üye olarak tanımladı.  30 milyon üstünde insanın 4 inç boyutlu iPhone modellerini satın aldığını belirten Jos, telefonun aliminyum dizayn, paslanmaz çelikten Apple logosuna sahip olduğun söyledi. Ve ürünü en güçlü 4 inç telefon olarak tanıttı.

iPhone SE’in işlemci hızı

0042

iPhone SE‘de yeni nesil 64-bit A9 işlemci kullanıldı. M9 hareket çipi 5s’den iki kat güçlü. Bunun yanı sıra M9 hareket sensörü sürekli açık ve Siri’ye bunu aktarabiliyor.

iPhone SE’nin kamerası

0043

12 megapiksel kamerası, 2 tonlu, retina flaşa sahip. Kameranın panaroma modu, ağır çekimi ve live photo özelliği de mevcut.

Ön kamera normalden 3 kat daha harlı olan flaşla birlikte geliyor.  Üstelik 4K video da çekerek, çekilenleri iMovie ile de işlenebiliyor. Ve yüzde 50 daha az 5S’den. Yüksek hzlı wifi da sahip.

Özellikler

iPhone 5S’den yüzde 50 daha hızlı olan iPhone SE’nin Touch ID ve Apple Pay’ de sahip olduğunu belirtelim. Bu özellikler için cihazda NFC güvenlik modeli yer alıyor.

iPhone SE’in fiyatı
16GB’lık iPhone SE ABD’de $399’a satışa sunulacak ve  64GB’lık olanı ise $499’a satılacak.  Türkiye fiyatı yayınlanınca yazıyı güncelleyeceğiz.

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.