Sosyal Medya

Sherlock, 1 Ocak’ta ekranlara dönüyor

Sherlock hayranlarına müjde! BBC şimdi de bölümün ismini ve çıkış tarihini açıkladı. BBC’nin Twitter’da açıkladığına göre Sherlock: The Abominable Bride 1 Ocak 2016’da saat 21.00’de yayınlanacak. Viktorya dönemi Londrasında geçen Özel genişletilmiş bölüm serileri için bir ilk olarak ABD ve İngiltere’de aynı anda yayınlanacak.

Bu özel bölümün fragmanı ise etkileyici:

Özel bölüm ilk olarak geçen sene açıklanmıştı fakat bir fragmanın yanı sıra birkaç detaydan bahsedilmişti. 90 dakikalık özel bölüm ayrıca sinemalarda da gösterime girecek. İçeriği hakkında ise yapımcıların ağzı sıkıydı fakat dizinin eş yaratıcısı  Steven Moffat daha önce bölümün bağımsız bir parça olacağını söylemişti. Moffat: “Özel bölüm kendine özgü… Biz hali hazırda üzerinde çalıştığımız hikayeyi, üzerinde çalışma şeklimizle ele almadık. Bu özel bölüm,  3 bölümlük çalışmaların bir parçası değil.” dedi.

Özel bölümün ardından Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman ile Sherlock’un 4. sezonunda buluşacaksınız. Bu 3 bölüm için henüz verilmiş bir tarih yok. Fakat BBC çekimlerin gelecek bahar döneminde başlayacağını söylüyor.

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.