Sosyal Medya

Snapchat’te arkadaşlarınıza Snap atmak artık daha eğlenceli

Bitmoji, Snapchat’in farklı noktalarında karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Uygulama, “arkadaş filtreleri” özelliğini kullanıcılarına sunmaya başlıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar kendi arkadaşları ile karşılıklı Snap yollarken özelleştirilmiş Bitmoji filtrelerini kullanabilecekler.

Yeni çerçeveler arkadaşınızdan gelen Snap’e çift tıklayarak cevap verdiğinizde karşınıza çıkıyorlar. Filtreler gün içerisinde birkaç defa değişiyor. Saatin kaç olduğuna ya da arkadaşlığınızın ne kadar eskiye dayandığına göre değişiklik gösteren filtreler sürekli kullanımı canlı tutuyor. Örnekse sabahları günaydın, akşamları da iyi geceler temalı filtrelerle karşılaşabildiğiniz gibi arkadaşınızın doğum gününde ona uygun bir filtre ile de karşılaşabiliyorsunuz.

Filtreler karşılıklı Snap yolladığınız arkadaşlarınıza göre kişiselleştirilebiliyor. Aynı zamanda eğer ikiniz de Bitmoji uygulamalarınızı Snapchat ile bağlı olarak kullanıyorsanız ikiniz de ortak olarak bu filtreleri kendi uygulamalarınızda görebiliyorsunuz.

Her ne kadar bu filtreleri herhangi bir arkadaşınızla karşılıklı kullanabilecek olsanız da, belli ki daha ziyade sık Snap yolladığınız arkadaşlarınız için tasarlanmış.

Snap, Bitmoji’yi Snapchat’in farklı yerlerine eklemeye devam ediyor anlaşılan. Yakın zamanda Bitmoji karakterlerinizi Snapcode olarak kullanabilmeye olanak sağlamıştı. Ayrıca kodunuzda kullandığınız Bitmoji’yi direkt olarak Snapchat üzerinden de değiştirebilmeye izin vermişti.

The post Snapchat’te arkadaşlarınıza Snap atmak artık daha eğlenceli appeared first on Sosyal Medya.

About Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.